Sluiten
*
*

Nieuwsflits : de garrett apex !

Hoewel het de laatste tijd wat rustig is in detectorland door de Corona-crisis houdt dit Garrett niet tegen om een nieuwe detector te lanceren. De introductie datum van de Garrett APEX staat op 15 mei 2020. Wat kunnen we verwachten? Vondsten.nl ging alvast even op onderzoek uit ! Wat weten we van de Garrrett APEX ? Het eerste wat opvalt in de introductievideo’s van Garrett is dat er gesproken wordt over een gloednieuwe technologie. Hoewel ze er niet verder op ingaan zijn er wel wat aanwijzingen. We komen daar zo op terug. In de video zien we een een oude (gele) bekende van Garrett namelijk de Garrett ACE. De nieuwe detector blijft echter uit beeld. Zou dit kunnen betekenen dat we een opvolger krijgen van de ACE serie ? In ieder geval zal de detector licht van gewicht zijn, een slanke behuizing hebben en oplaadbaar zijn. Dit staat al vast. Over de nieuwe technologie is minder bekend maar al wel duidelijk is dat de detector overweg kan met standaard terrein maar ook met vervuilde (ijzer afval) grond. Twee punten worden genoemd. Een aanpasbare Iron Tone Audio en dan komt het : een nieuwe coil die het mogelijk maakt om zonder wisselen om te schakelen naar een stand voor vervuilde grond. Over de rest wordt veel gespeculeerd men hoopt onder andere op multi-frequentie technologie en gaat uit van draadloze koptelefoon-verbinding. Wil je zelf bij de introductie aanwezig zijn dan kan dat. Schrijf je HIER in. We houden jullie op de hoogte !

1 Reactie
 • John Pechtold
  Geplaatst op 14:41h, 12 juli Beantwoorden

  15 mei is voorbij, en de Garrett Ace Apex is voorgesteld aan de wereld. En een schitterend apparaat is het met vernieuwde mogelijkheden. Hij komt in juli, augustus en/of september naar Nederland en is alleen nu in een pre-order te bestellen bij enkele dealers in Nederland, waaronder http://www.dedetectorshop.nl

  Het gaat hier om een nieuwe webshop voor Nederland, maar wat nog belangrijker is, het gaat hier ook om een nieuwe (en enige) showroom voor metaaldetectors in Zeeland. Na vele jaren heeft Zeeland weer een fysieke zaak voor metaaldetectors.

  Johan Elzinga, van Luctor et Detector (www.metaalzoekworkshop.nl) is nu zijn eigen webshop en showroom gestart in Middelburg. Vanuit dit metaalzoekcentrum zullen nu niet alleen online verkopen plaatsvinden, maar nog veel meer. Niet alles wordt verklapt, maar alles wordt t.z.t. aangekondigd op de site, de webshop en middels de nieuwsbrief.

  Lees onder andere op de website hoe je je behoort te gedragen als metaalzoeker en aan welke wetten en regels je je moet houden.

  Gr.
  John

Geef een reactie