Sluiten
*
*

Hilderik van Schaik

Mijn naam is Hilderik van Schaik, ik ben huisarts in Zeeland, getrouwd met een geweldige vrouw en vader van drie fantastische kinderen. Mijn passie is metaaldetectie.
Ik ben opgegroeid in een boerendorp vlak bij Den Haag, met de wetenschap dat achter ons huis een Middeleeuwse boerderij zou hebben gestaan! Helaas had ik in die tijd geen geschikte detector om dit te onderzoeken, oogvondsten waren de enige mogelijkheid .
Wel was ik zo fanatiek dat ik een kast vol heb kunnen verzamelen, Munten, knikkers, pijpenkoppen, noem maar op.
Inmiddels is mijn hobby aardig uit de hand gelopen (-;

Ik geniet ervan om er samen met mijn kinderen op uit te trekken, met de wetenschap dat het onbekende op ons wacht. Ik kan ook enorm genieten van de rustmomenten die metaaldetectie biedt, hertjes op de akker, landelijke stilte, de prachtige luchten….Heerlijk!

Toen Christian Prak de initiator van “vondsten.nl” zich genoodzaakt voelde om te stoppen met het onderhoud van de site, heb ik aangeboden om de site voort te zetten. Het zou toch jammer zijn dat zo’n geweldige database aan vondsten verloren zou gaan. Samen met een webbouwer hebben we de schouders eronder gezet om de site weer van deze tijd te maken, ik hoop dat ik dit nog lang mag blijven doen!

VONDSTEN.NL

Vondsten.nl is de ideale metaaldetector website voor het tonen van al jouw gevonden voorwerpen.
Vondsten.nl biedt je de mogelijkheid om zelf zonder enige moeite en inspanning foto’s te plaatsen met een bijbehorende omschrijving. Daarnaast geef je iedereen de mogelijkheid om te reageren op je vondst, voor bijvoorbeeld een determinatie of gewoon een reactie.
Daarnaast hoef je ook geen foto`s meer te verkleinen. Deze passen wij automatisch voor je aan zodat je daar ook geen omkijken naar hebt.
Wij doen er alles aan om het je zo makkelijk mogelijk te maken!

JE EERSTE VONDST

Ondervindt zelf hoe makkelijk het is om een vondst bij ons te melden. Gebruik onderstaande button voor je eerste vondst.

Succes!

Geplaatste Vondsten

Er staan momenteel al meer dan 50.000 metaaldetector vondsten op de website en elke dag worden er weer nieuwe vondsten geplaatst. Er worden momenteel mooie vondsten geplaatst maar ook de mindere vondsten krijg je te zien. Daarom is vondsten.nl ook een site waar het niet uitmaakt of je nu een gouden munt of een koperen cent op de website plaatst omdat beiden even serieus worden behandeld.

Speciaal Ontworpen

Vondsten.nl is een website die speciaal is ontworpen door een enthousiaste zoeker. Er is rekening gehouden met wat een zoeker graag zou willen: Eenvoud. Vondsten.nl is daarom ook een unieke website op het internet omdat vondsten.nl is voortgekomen uit twee hobby`s n.l. het zoeken met een metaaldetector maar ook het programmeren van programma`s en het bouwen van websites.

Privacy en Veiligheid

We doen er alles aan om het jou zo eenvoudig te maken om vondsten bij ons onder te brengen. Maar tegelijkertijd willen we voorkomen dat jouw gegevens in verkeerde handen komen. Wij zijn dan ook voortdurend bezig om de veiligheid van de database. Ons privacyregelement staat hier. Daarin staat precies hoe we met jouw gegevens omgaan!